(no subject)

SHIT. Gak bisa tidur bikin bete. Gini loh kl tau gak bisa tidur ya ngapain tidur, buang2 waktu. BERISIK. gak bisa tidur.. bangun2 rasanya bete sekali bahkan ada rasa pengen nangis. beh. Gak demen deh gw ma lagu jazz yg kenceng banget ituh. BEH. Stlh dipikir2 alsan gw gak demen lagu western makin obvious. kneapa? Karena musik west tuh minimalis banget, auxilaries minim abis, cm drum ma bass doang. beh bayangin ma arransemen jpg yg kaya, en gara2 bahasanya jadi padat. Padat. I like it!!

Ok,whatever.

Syukurlah sptnya skrg gw sdh mule memaknai apa artinya mB. Berkat TC kemaren, banyak cerita lucu dan pengalaman2 yang gak bs gue dapetin di sembarang kesempatan. Well, kapan2 nulis lagi, skrg mo bljr Qmia pagus, duh besok dibagiin ul bude negh, pasti jelek dan yah, wuteva.

Harus buat jadwal.
  • Current Music
    UVERworld - ai ta tokora

(no subject)

Saaaa... hari ini gw merasa tdk enak bgt. Ulangan fisika dan mat yang dua-duanya tidak maksimal, trus rasa pengen pulang, rasa ditolak, rasa gak nyaman.. huuuu campur aduk smua dee... mana kerjaan juga sptnya di kelas 3 ini semakin byk (mskpun gw ga gt pduli) en tambah banyak yg minta diselesain. Mule dari MB, kartul, lomba2, desain2, event menuju 150th sanur, sama persiapan daftar kuliah. Beehh... Tapi yah emang kalo dipikir-pikir inilah yg namanya manusia berumur 17 tahun yg udah kelas 3 SMA, yg pikirannya udah terbuka, en sadar kalo there're are various things in this world!! Mungkin ini puncak gw di Indo kali yah. Tapi gue sendiri merasa antusias sama hidup gue ini, dg adanya kegiatan2, kerjaan, dan smuanya!! Entah kenapa di penghujung sekolah ini koq yg namanya 'pemikiran' mule berubah.. cara pandang gue thdp suatu keadaan jadi beda, yang namanya praduga slalu aja ada, trus rasanya gw mule mem=vonis diri sendiri kalo 'lo tuh orgnya kyk bgitu' yg dampaknya juga negatif, tiap kali gw mo mule sesuatu, I was holding back. Kayak gini juga gak baik nantinya kan.

Mungkin karena udah 'dewasa' juga, kadang di kelas gue mikir, ngapain yah gw di sini, tinggal setaon lagi dan gue lulus, gak sekolah di sanur lagi, dan gue udah berhadapan dg yang namanya luar negeri. Ngapain coba masih kaku2 belajar di sanur, dg guru2nya yang bikin ngantuk, temen2 yang rasanya itu2 aja. Kapaaannn gt smuanya bakal kelar di Indo!! But ne, kalo mikir saat2 dimana nti gw bakal berpisah dari sanur stlh 12 taon, well.. dunno why... banyak org bilang kalo saat lo udah kelar sekolah, lo bakal kangen sama masa2 itu.. Yah, jd I'm living school to cherish that moment. Gue merasa kalo gue bisa ngejalanin tahun ini dg sbaik mungkin, karena dalam gue sendiri gue udah merasa ada ssuatu positif yg udah muncul, ttg cara gw hadepin suatu 'sikon'.

Gue suka melihat ke orang2 dan berpikir 'dia bakal jadi kyk apa yah entar...' and start to iamgine. Gue percaya orang ga ditentukan oleh 'diri dia yang sekarang', tapi 'diri dia yang nanti', makanya gue gak pengen menge-cap gw sebagai 'orang yg bisa ini.. itu...' well, I'l try to menumbuhkan citra itu juga nanti di luar negeri. All this time I was thinking that I'll be 'alone' in the univ, makanya I feel scared, like, how can I interact kalo skrg aja rasanya aga2 sungkan interact with indonesians. Prejudge yang sering gue lakukan ga boleh sering2... try to be light!! I dont want to change in years ahead. Gue pengen tetp jadi gue sendiri yang independen, suka kerja, dan mengikuti suasana. Meskipun sekarang gue masih merasa kalo sebenernya impian terpendam gue itu rasanya sulit diwujudin, tp I hope I'll somehow manage to get it.

Well, that's sort of my thought these days.. uda lama pengen nulis, tapi males.. hehehe.. Jyaaa
  • Current Music
    WaT - Hajimete umi wo mita toki ni

(no subject)

Things to to besok:
1. logo menuju 150th
2. kerangka karya tulis
3. nonton wakaba no koro di tv
4. mikirin buat next project yg masih blurred abis
  • Current Music
    Every Little Thing - Kimi no te

(no subject)

Bingung hari ini ada byk kerjaan tp smua simpang siur di otak jd lebih baik ditulis.
1. undangan ultah chu 21aug (at least hrs bagi tgl 15)
2. partitur 17an: maju tak gentar (mello), indonesia raya (transpose mello2), perkusi syukur (omg yg ini gak banget... emang ada sih gambarannya cm gimana caraa??)
3. cover fisika

OKE desuu!!
  • Current Music
    V6 - Ai nanda

(no subject)

AKHIRNYA kerjaan gue yang numpuk sejak kemaren AKHIRNYA kelar juga kemaren, dg diselesaikannya desain kaos en arr. lagu syukur. Wah tadinya males juga arr lagu syukur, tapi jadi dapet shiawase nya lagi arr lagu horn. jadi kepikir ttg paket gpmb yg dulu sdg gue pikirkan yaitu paket lagu STAR WARS!! Tadi kepikiran yaitu Anakin's Theme. hehe, seru deh. Well, tujuan post kali ini yaitu reminder peer2 skolahan. Gue gak merasa itu byk, tapi anak2 laen pd bilang byk, mungkin gue yang terlalu meremehkan en nunda2 terus, so yeah.
1. karya tulis
2. peer mat bude (selasa)
3. peer bi paragraf sbab akibat (selasa)
4. praktikum bio (sabtu)
5. praktikum fisika (sabtu)
6. praktikum kimia (senen)
7. tugas inggris (jumat dpn)
8. peer fisika (kamis)
Banyak juga. Tapi ga byk2 amat lah. EMang tugas pelajar ya itu kan.
  • Current Music
    KinKi Kids - natsu moyou

(no subject)

Kerjaan mulai ada lagi seiring dg taon ajaran baru. Well, ptama2 ngomongin kelas dulu. 3a1. Yaaahhh sptnya ini akan jdkelas yg lumayan baik dan kooperatif, dan komposisi anak2nya juga pas mnurut gw. OK, skrg my tasks:
1. Baju West Side Story. Yang ini ada request mau gbr 'tangga'nya sampe blkg. Tapi begitu gw liat 'tangga'nya itu, BEH, gimana caranya mau sampe blkg (punggung).
2. Kartu pelajar. Really have no motivation for this. T____T
3. Name Tag kelas.
  • Current Music
    ENDLICHERI ENDLICHERI - Coward

(no subject)

Hyaaah liburan uda mau slese (hate to say this) x_______________X cepet yah. Tapi yaah i sdh mlakukan byk hal yg hrs dikerjakan. Tinggal sisa kartu pelajar doank (yang gw lupakan). Ayo gw lihat lagi apa aja yg sdh gw buat:
1. membaca NANA sampe vol.15. Gile ni komik HEBAT banget, ratingnya agak buat dewasa, tapi BAGUS, punya spirit en power yg bisa narik org2 tuk baca ini nonstop (tmasuk gue). Movie nya pas gw tonton dvdnya macet ditengah-tengah *swt*
2. Nonton Ichi litoru ma Orange Days. Gue bingung dah, ichl litoru ternyata tidak bagus. Iyaiya, tidak bagus, lagunya aja yg bagus. (hidup Remioromen!). Entah kenapa ini emang sih dorama sedih, cuma "sedih"nya itu gak gue tangkep. Menrut gue terlalu datar ah, dan gak sreg aja. Jadi heran kenapa banyak yg bilang bagus. Soal Best Dorama 2005 yg akhirnya jato buat Nobuta jg hasil yg bagus, krn emang nobuta lbh baek. Ngomong2 soal Orange Days, ni dorama emang TOP banget, tapi tipikal "film tv" di akhir2nya. yah, di bagian mau ending2 gitu, ada masalah yg sengajaa dilewatin biar gak tlalu bertele2.

AAARRGHHHH JADWAL PIRATES BERUBAHHH!!! SIALLL
  • Current Music
    Mr. Children - Sign

(no subject)

Doing meme for fun.

001: How old are you?
17

002: Gender?
Female

003: Location?
The suckest country in the world. Guess

004: First JE group exposure?
KAT-TUN

005: When you first heard of JE, did you hesitate to fangirl them?
GOSH, yes!! I'm used to wFL group which have cool & high skilled dance... I hate Yamapi with curly hair .__.

006: Well, are you addicted to them now?
You know lah!

007: Current favorite debuted JE group?
KinKi Kids! Absolutely!

008: Current least favorite debuted JE group?
SMAP? Is it count? Bunch of ojisan. But however..

009: Favorite Junior?
Jr? Let's see.. I've seen several Yamada Takaro (or sth? Forget his name) he looks so cuuutee, I'm sure he will be the next yamapi era.. Not to mention Yuuto though. Ah mori-chan is cute either, but doesn't look innocent lol

010: Least favorite Junior?
Emm don't have any.

011: Favorite Junior group?
He... JJ Express? XDD Ya-ya-yah seems uncool nowadays.. To say the truth I haven't seen them lately. ABC is good too~

012: Least favorite Junior group?
Kiss-My-Ft, somehow I feel no good relationship between them, you know with all those member changes.. >>

013: Who is your favorite debuted Johnny? Choose ONE. I promise not to tell your other "favorites" that you're cheating on them.
I said KinKi Kids!! Kitty!

014: Least favorite debuted Johnny?
I said SMAP. Second is KAT-TUN, but it's not that I hate them or such.

015: Do you own JE merchandise? This includes magazines with photoshoots, unofficial merchandise, and ticket stubs you found outside of the concert you couldn't get into.
Yeaa

016: Who comprise your OTP? And both people must be in JE. And I did not say OT3. Or 4. Or 5. Or 8.
ARe? Dun understand.

017: Nakajima and Yuuto are. . .A)two different people B)the same person C) Who is Nakajima? D) Who is Yuuto? E) Who are Nakajima AND Yuuto?
B lahhh so stupid XD

018: Have you ever had a JE dream?
Yes, I saw Kitty and K8 in a stage. Oh, kitty is dancing with Britney's baby one more time @___@ so weird.. I was thinking of Kitty's britney-like-song. XDD

019: What would you rate that dream? And if you've had more than one, choose your favorite. (G, PG, PG-13, R, NC-17)
PG-13 lah.. not so dangerous XD

020: Which Johnny makes the best boyfriend material?
Kitty!!

021: Which Johnny is the biggest wuss?
Kame, I think??

022: . . . which Johnny is the next Johnny?
Well.. the arrow is like Kimutaku--> takki --> yamapi. So yeah Yamapi!

023: Which Johnny is the next big thing? (Think the next Yamapi.)
Yuuto, at the moment. But before his generation there's Yabu. But w00t he didn't get dorama or something.

024: Takki or Tsubasa?
Can't decide one. Seriously....!!!

025: Kame or Jin?
Jin

026: Shoon or Taiyou?
TAiyou

027: Ueda or Ryo?
Ryooochann

028: Uchi or Kusano?
Uchi lah. Kusano go to sea.

029: Jimmy Mackey or Joey Tee?
Are? Who's Joey Tee? New foreigner? Jimmy Mackey.

030: . . . what are your thoughts on Joey Tee?
DUNNO WHO HE IS.

031: Did you know he has a MySpace?
huh? Dare?

032: . . . if Jimmy Mackey had a MySpace, would you friend him?
Sorry, but I am not interesting in him XD

033: Do you have a MySpace?
bo

034: Skinniest?
YABUUUU!!! He's like a skeleton! *jkjkjk*

035: Fattest?
Pi?? Actually no one is fat in Je. Duh.

036: Nicest boobs chest?
Aahaha Pi Pi. He showed it!! XDD *evilgrin*

037: Best dancer?
Tsubasa. Sorry Kitty but Tsubasa owns it.

038: Worst dancer?
nagase. Coz he can't dance.

039: Manliest?
TOMOYA NAGASEE.. The only man JE ever had.

040: Girliest?
Ueda. Look at his latest SPARKING. The shoulder.

041: Cutest?
Yamada Takarou (or sth..)

042: Scariest?
Go Morita. I feel like I'm going to be eaten by him.

043: Best singer?
Domoto Tsuyoshi!! KinKi has 2 amazing singers. Dtsuyo voice is the best out there. There's no way nowadays juniors have such unique voice. But however, I never can tell his music sense. So strangeee!

044: Worst singer?
So many singers-cant-sing in JE, but most of them DON'T sing either. T__T so who?

045: Smartest?
Kitty! XDD

046: Dumbest?
Nagase! So look at kittyxpuppy pairing.

047: Favorite PV?
Seldom watch PVs. TEPPEN?

048: Least favorite PV?
NEWS' NEWS NIPPON and Kibou Yell and AKaku blablabla... so suck. What's teh purpose of those dumb PVs???

049: Most in need of a haircut?
Someone in K8.. what's his name.. >> forgot. The one who did MC thing. aaahhhh.

050: Do you watch JDoramas?
Surreee! The best thing I ever had with my country's dumb TV series.

051: . . . JDoramas without a JE member?
Do you asked for one or just asked whether I? Yes I watched everything quilified XD

052: What is your favorite JDorama?
I gave Majou no Joken (Forbidden Love) a 5-stars, but to think about it once more, Summer Snow is the best, along with Orange Days. Ahh Nobuta is a great dorama either.

053: What was your first JDorama?
Sekai no Chuunshin de ai sakebu. Kamisama mou sukoshi dake.

054: Did your first JDorama have a JE member?
Ummm no~~

055: Do you have a favorite JE "actor"?
Yess!

056: Who is the best JE actor?
That must be Tsuyoshi!! Saikouu!! Takki's actually a good actor too, but I don't like his facial expression. KimuTaku.. well, I think he's only becoming himself in every roles.
Yamapi? I should watched Kurosagi first.

057: . . . the worst?
Yuuuto. Ahahaha I'm naughty. He should get polished more. The second isKame.

058: If you were a JE costume designer, would you keep up the gaudy, sparkly tradition?
That's a tradition, right? So just keep it up.

059: The song, Kizuna. Better by Kame alone or better in a group?
In a group. Kame voice sucks. With other members, esp Jin, it would be much better for him.

060: Did you see DREAM BOY 2004 starring Takizawa Hideaki?
yes. Dun understand the story plot, and WTF with the 'concert-section' in the end???? CKckck.. Johnny.. -____-;;

061: How about DREAM BOYS 2006?
haven't watched. Didn't have high expectation either. Maybe worse than Takki's Dream Boy.

062: Which JE group has the best concerts?
Can I state Summary 2004??? The best concert EVER. Beats out Ayumi's. Well... KinKi has nice stage decorations. Koichi also has amazing coreography and stage effect. Those two wins. But in terms of 'audience-interaction', Arashi is the best!!

063: Word association- mayonnaise cannon
whats that either.

064: Word association- Johnny
no-heart-$$$machine.

065: Word association- Jin
SMEXY-SEX-APPEAL. lol

066: Word association- lipsync
Can't be helped.

067: Favorite JE song?
Do you asked me for one??? X_____________X yadaa yooo~

068: Least favorite JE song?
Absolutely one of SMAP song. XDD

069: Which JE boy needs plastic surgery next? And for what?
Hmmmm... Ueda. You know lah.

070: Which Johnny do you want to bang?
Piiiii

071: Would you bang him if he had crabs?
Dont care.

072: How about Herpes?
No probs.

073: . . . HIV or AIDs?
Uhmm lets think over it. XDD

074: PONY CANYON (wFL's record label) OR JOHNNY'S ENTERTAINMENT?
Weelll... JE.

075: . . . why?
Care about releases. I think they give more freedom of music production.

076: Do you like wFL (w-inds., FLAME, Lead)?
I'm used to.

077: Which did you come in contact with first, PC or JE?
PC. This question hits in the spot.

078: Do you know what a macro is? no
079: . . . have you ever made one?
080: . . . did it refer to anal sex?

081: Have you ever had a conversation entirely in caps? no
082: . . . more than one at the same time?

083: Does fangirling tire you?
Not really, but it does, once.

084: Have you spent more than 5 consecutive hours watching JE stuff?
Aaahahha so evil... Never.

085: . . . do you find yourself watching your JE downloads?
AHahhaha. Yeaaa!

086: . . . for more than 10 minutes at a time?
Of course! FanGirl!

087: Have you ever gone over the daily 1GB SendSpace limit by just downloading JE?
I'm not the one who downloads them all! lol

088: Are you immune to the porno popups of MegaUpload?
I have the image switched off. lol

089: Do you know exactly what time to download things so you get the best download rate?
I didn't do the dl thingy~~

090: Does this survey make you feel like an obsessed freak?
Not really..

091: Have you and a friend ever fought over whose favorite Johnny was better?
Of course lah!!

092: . . . did you resort to slaps and/or punches and/or hairpulling?
*SCARY*

093: Have you been to a JE concert?
NOOOOO~~~~~~ let meee~~

094: Wanna smuggle me in next time?
XDDDDDD

095: What do you think of kitty GYM?
What's johnny thinkinggg???????

096: What are your feelings on JE wank?
wank?

097: Did you ever see a guy on the street and go "Hey, he would look good in ____'s costume from ____ performance..."?
Aahaha!! No no no, that would be too bad for him!

98: . . . did you take his picture, and can I see?
Nooo sadly

99: Do you read JWebs?
Can't read japs, but I read some translations

100: Whose is your favorite?
Pi

101: What would you do if you saw your favorite JE boy on the street?
must be can't say anything either.

102: Has a JE song ever made you cry? Nooo.
103: Which?

104: What would you like to say to Johnny?
Great job, old man.

105: And finally, the gayest?
XDDDD tegoshi.
  • Current Music
    Arashi - Kitto Daijoubou